Магистър-фармацевтите се грижат за Вашето здраве 2018

01 фев 2018
Уважаеми колеги,

За поредна година Регионална фармацевтична колегия София-столична изработи джобни рекламни календари и джобни рекламни календари за жени във фертилна възраст. Те са насочени за разпространение сред жителите и гостите на столицата, Вашите пациенти и клиенти. Целта е да популяризираме и затвърдим в обществото, че магистър-фармацевтите са медицински лица и са важна част от системата на здравеопазването. Мотото, както и през изминалите години, е: „Магистър-фармацевтите се грижат за Вашето здраве“.


Всеки колега, който желае да разпространява джобни календари, е добре дошъл в офиса на РФК София-столична (София 1113, ж.к. „Изток“, ул. „Антон П. Чехов“ №10, ет.1, ап.3), за да получи безплатно от тях и те да достигнат до хората. Предпочитаният канал за разпространение е именно, чрез магистър-фармацевтите, за да достигне посланието ни до пациентите и да имат позитивна нагласа към нас. Получаването на джобни календари ще продължи докато бъдат раздадени всички и е на принципа, който е дошъл пръв.

Паралелно с това ще бъде раздадено количество календари, чрез промоутъри, на публични места в София, като спирката на Орлов мост, спирката на хотел „Плиска“ (вече банкова централа), The Mall на бул. „Цариградско шосе“ и др. комуникативни места.

С уважение,
Венелин Сапунаров, магистър-фармацевт
Председател на УС на РФК София-столична
Сертифициран Коуч от ERICKSON college international