Честито Рождество Христово и щастлива 2019 година!

30 дек 2018
Уважаеми колеги,

От името на Управителния съвет на Регионална фармацевтична колегия София-столична бих искал най-сърдечно да Ви поздравя по случай Рождество Христово и предстоящата Нова година.

В светлината на празничното настроение Ви желая да извадите от килера надеждата и да я опаковате с най-добри чувства и добро настроение и да раздавате от нея на Вашите семейства, близки и познати, защото коледните чудеса са вътре в нас и трябва да ги създаваме за тези, които обичаме.

Едва ли всичко, което си пожелаваме ще се сбъдне, но самите пожелания са отражение на нашите копнежи и отношение към околните. Желая Ви да намерите упование в малките неща, бурите в живота Ви да отминават бързо, да сте издръжливи на поривите на вятъра, с които живота ни залива – на излъганите надежди и очаквания.
Бъдете опиянени не само от празнични тостове, а от обич и радост. Пътувайте по света и у нас, но намерете хармонията вътре в себе си. Украсявайте домовете си, но открийте красотата в добрите дела, в смирението, в духа на празниците. Преобразете се със силата на човечността, защото както един мистик отдавна е прозрял: „Ако Иисус се роди сто пъти във Витлеем и нито веднъж в самия тебе, в твоето сърце, то напразен е твоят живот“.
Бъдете здрави, цяла година озарени от искрата на вярата, обичта и радостта. Нека 2019 година Ви слиса с изненадващи подаръци за душата – желани и неочаквани, които да Ви намерят ненадейно и спонтанно и да Ви изпълнят с непринудено веселие, жизнерадост и възхита.

Бъдете щастливи! Весели празници!

С уважение:
Маг.-фарм. Венелин Сапунаров,
Председател на УС на РФК София-столична