Започна кампанията на РФК София-столична „Магистър-фармацевтите са медицински специалисти и се грижат за Вашето здраве 2019“

08 яну 2019
Уважаеми колеги,

По решение на Управителния съвет на Регионална фармацевтична колегия София-столична, за поредна година изработихме джобни рекламни календари и джобни рекламни календари за жени във фертилна възраст за 2019 г. Те са насочени за разпространение сред жителите и гостите на столицата, пациенти и клиенти. Целта е да популяризираме и утвърдим в обществото, че магистър-фармацевтите са медицински специалисти и са важна част от системата на здравеопазването. Мотото тази година е допълнено именно с това: „Магистър-фармацевтите са медицински специалисти и се грижат за Вашето здраве“.
За пръв път тази година изработихме и настолни календари тип пирамидка. Тяхното мото е същото, а на гърба им е добавена информация за работата на магистър-фармацевтите, защото желанието ни е да напомним на обществото за ролята на магистър-фармацевтите. Част от този тип календари са предназначени за пациенти и институции, а друга част са за колегите.


Календари можете да получите от нашия офис от 7 януари 2019 г (понеделник). Всеки колега, който желае да разпространява календари, е добре дошъл в офиса на РФК София-столична (София 1113, ж.к. „Изток“, ул. „Антон П. Чехов“ №10, ет.1, ап.3), за да получи безплатно от тях и те да достигнат до пациентите и обществото. Надяваме се, да се разпространят именно, чрез магистър-фармацевтите, за да достигне посланието ни до пациентите и да имат позитивна нагласа към нас. Раздаването им ще продължи докато бъдат разпространени всички и е на принципа, който е дошъл пръв.


Част от календарите ще бъдат раздадени, чрез промоутъри на оживени публични места в София.

С уважение:
Маг.-фарм. Венелин Сапунаров
Председател на УС на РФК София-столична
Сертифициран Коуч от ERICKSON college international