Навигация

Кампания на РФК София-столична „Магистър-фармацевтите се грижат за Вашето здраве 2021“

11 фев 2021

Уважаеми колеги,

За поредна година Управителният съвет на Регионална фармацевтична колегия София-столична провежда кампанията „Магистър-фармацевтите се грижат за Вашето здраве 2021“.

Кампанията е насочена основно към хората извън сферата на фармацията. Стремежът ни е да се популяризира ролята на магистър-фармацевтите като медицински специалисти, повече хора да четат за нас, да се интересуват от предизвикателствата пред магистър-фармацевтите, да ги подсещаме за нас, за ролята ни в здравеопазването и нашата организация. Също така се стремим да достигнем и до държавни институции, с надеждата да се повишава авторитета ни сред тях.
Изработени са джобни рекламни календари 15 000 бр. и 30 000 бр. джобни рекламни календари за жени във фертилна възраст за 2021 г. Целта е да напомняме и утвърждаваме в обществото, че магистър-фармацевтите сме медицински специалисти и сме важна част от системата на здравеопазването.
Календарчетата са за разпространение сред пациенти, клиенти и Лекари (специалист акушер-гинеколог). Желанието ни е част от тях да достигат до хората основно чрез магистър-фармацевтите, а друга част - чрез промоутъри.

Всеки колега, който желае, може да получи календари от офиса на РФК София-столична (София 1113, ж.к. „Изток“, ул. „Антон П. Чехов“ №10, ет.1, ап.3). Надяваме се календарчетата, да се разпространяват именно, чрез магистър-фармацевтите, за да достигне посланието ни до пациентите и да имат позитивна нагласа към нас. Раздаването им ще продължи докато бъдат разпространени всички и е на принципа - по реда на идване в офиса на РФК София-столична. Разширена е и дейността по разпространение чрез различни фирми за разпространение и разнасяне, за да могат различните видове календари да достигнат до по-голяма част от обществото, тъй като участията в събития и инициативи, по време на които могат да бъдат предоставяни на повече хора, са ограничени заради пандемията.

Създадени са и настолни календари тип пирамида. Тяхното мото е същото, а на гърба им е добавена информация за работата на магистър-фармацевтите и кога през годината са професионалните празници на магистър-фармацевтите и кога да бъдат поздравени (Еньовден, Световен ден на фармацевтите и др). Част от този тип календари са предназначени за пациенти и институции, а друга част са за колегите. От началото на годината колегите, които посещават офиса получават календари, а също така набор от календарите вече достигна и до част от институциите.

Наборът от рекламни материали, предназначени за институциите, е увеличен с цел да повишим присъствието си сред държавните служители в здравеопазването.

С уважение,
УС на РФК София-столична