Навигация

ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ТЕМИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩО ОБУЧЕНИЕ

31 яну 2017

Уважаеми колеги,

Обръщам се към Вас във връзка с приближаващите продължаващи обучения на магистър-фармацевтите през 2017 година.

Продължаващото обучение е за всички магистър-фармацевти и неговата цел е да отговорим на динамично променящата се среда, чрез повишаване на професионалните знания и умения, които обществото изисква от нас. По този повод очаквам да изпратите Вашите предложения за теми, свързани с фармацевтичната наука и практика, които представляват интерес за Вас и колегите при включването им в програмата на обученията, организирани от Регионална фармацевтична колегия София-столична. Те ще бъдат представени и на Български фармацевтичен съюз, от където също очакват нашите идеи.
Темите трябва да бъдат, свързани с една от трите основни групи: обществено значими заболявания, нормални физиологични състояния и фармацевтична практика. Нарастващата роля на дистанционализираните здравни услуги и дейности (eHealth) също предизвикват интерес. Нека това не Ви ограничава, а насочва към ползотворни идеи.

Уважаеми колеги,

За да оправдаем очакванията на пациентите и поддържаме високо професионално ниво, трябва непрекъснато да се развиваме. Трансформациите на фармацевтичната професия предполагат различни интереси сред съсловието. Ето защо Вашите мнения и предложения са съществени, за да могат обученията да отговорят на необходимите Ви конкретни компетенции, които да повишат Вашите възможности и ефективност. Ще очаквам Вашите предложения до 4 февруари 2017 г. (включително) до 22:00 часа!

В предлагането на теми могат да участват само редовни и доброволни членове на РФК София-столична.


С уважение,
ВЕНЕЛИН САПУНАРОВ,
Председател на УС на РФК София-столична
Сертифициран Коуч от ERICKSON college international