Навигация

Предварително потвърждение за присъствие и информация за Общо събрание на РФК София-столична на 09.02.2023 г. (четвъртък)

07 фев 2023

Уважаеми колеги,

Обявеното на 26 януари 2023 г Общо събрание не се състоя поради липса на кворум. Въпреки това бе проведена дискусия, бе показан нотариалният акт на закупения имот на колегията и снимки на помещението.

Тъй като ОС не се състоя и съгласно публикуваната на уеб сайта на РФК София-столична покана в 17:00 часа ще започне регистрацията за ОС на РФК София-столична на 9 февруари 2023 г. (четвъртък) в зала 6 на НДК (вход А6, от страната на бул. „България“, срещу хотел „Hilton“), където ще се проведе събрание на всички членове на Колегията с непрекъснати членствени права, на което ще бъдат избрани делегатите на Общото събрание. Обръщаме внимание, че на събранието ще се реши как да се гласуват номинациите – дали да гласуват само номинираните делегати, присъстващи в залата, съгласно предложение на Председателя на Контролната комисия на БФС маг.-фарм. Светослав Крумов, или да се гласува без да се взема предвид присъствието на кандидата в залата.
УС на РФК София-столична счита, че рискът от това да бъдат гласувани само присъстващите в залата за делегати на ОС е, че може да се стигне до ситуация, в която много малък брой хора (например 20 или 50 души) да взимат решения, които касаят всички членове, защото няма минимален брой делегати и според УС на РФК София-столична така няма да има представителност. Задължителният характер на членството изисква особено внимание към осигуряване на представителство на всички членове в работата на органите на управление. Призоваваме повече колеги да присъстват в зала 6 на НДК в 18:00ч на 9 февруари 2023г, за да има по-висока представителност, за да участват в решенията на ОС и за да избегнат риска тяхната номинация за делегати на Общото събрание на РФК София-столична и за делегати на Конгреса на БФС да не бъде гласувана поради отсъствието им от залата. Тази препоръка важи и за членовете на колегията, които участваха като делегати на проведеното Общото събрание на РФК София-столична през 2019г.

Молим, тези от Вас, които ще дойдат на ОС да попълнят формата за потвърждение за присъствие, за да организираме по-добре списъците за регистрация и кафе паузата според броя на заявилите присъствие. С това ще бъде улеснена и по-бърза регистрацията Ви и ще може да бъде предвиден броят на присъстващите за организирането на кафе паузата.


С уважение,
УС на РФК София-столична