Навигация

Публикация във в. „24 часа“ и напомняне за 25 септември - Световен ден на фармацевтите

24 сеп 2022

Уважаеми колеги,
Утре, 25 септември, в над 110 страни в цял свят се отбелязва Световният ден на фармацевтите по инициатива на Международната федерация по фармация. По случай празника в съботно-неделния брой на в. „24 часа“ на трета страница е публикувана една страница платена публикация, посветена на магистър-фармацевтите.

Бих искал и да Ви напомня, че можете да отбележите утрешния ден по различни начини, за да напомним на обществото за значимостта на професията ни и жизненоважната ни роля за подобряване на здравето в България и по света.

Плакат за работното място – ако не сте взели такъв от офиса на колегията, той е достъпен и на уеб сайта на колегията, откъдето можете да го свалите и разпечатате.

Можете да бъдете застъпник на фармацията в няколко лесни стъпки като публикувате Ваша снимка по повод Деня и темата тази година, за което Ви писахме и можете да намерите информация на уеб сайта на колегията.

Информация и материали на уеб сайта на колегията са достъпни като последвате връзката: https://www.rfk-sofia.org/wfd-2022

Можете да промените профилните си снимки в социалните мрежи или да споделите изображенията, подготвени от Международната федерация по фармация, които са достъпни като последвате връзката: https://www.fip.org/world-pharmacists-day