Навигация

РФК София-столична организира ПРОДЪЛЖАВАЩО обучение за защитата на личните данни във фармацевтичната индустрия и дигиталните възможности пред магистър-фармацевтите

15 юни 2017

254
Дата: 20 юни 2017 г. (вторник)
Начален час: 19:00 часа
Място: гр. София, хотел „Новотел”- София, адрес: бул. „Цариградско шосе” №115Н


На 20 юни 2017 г. (вторник) Регионална фармацевтична колегия София-столична организира обучение за магистър-фармацевти, които членуват в колегията, по едни от най-интересните и актуални теми – за защитата на личните данни във фармацевтичната индустрия и за дигиталните възможности пред магистър-фармацевтите. То ще се проведе от 19:00 ч. в хотел „Новотел” - София. Лектори на двучасовото обучение ще бъдат Регина Колева и Мартин Попов, които са сред водещите експерти в областите, в които работят. Те обещават да Ви бъдат полезни със съветите и препоръките си, а също така се надяват и че ще Ви вдъхновят с нови идеи.
Обучението е акредитирано от Комисията по качество на БФС с 4 точки.
Местата са ограничени! За да участвате трябва да попълните регистрационната форма по-долу.
След попълване на местата записването ще бъде прекратено.


Програма

19:00 - 19:45 ч.
Защита на личните данни във фармацевтичната индустрията

Лектор: Регина Колева, старши адвокат в Адвокатско съдружие „Ърнст и Янг“ (Ernst & Young Law Partnership)
Основни теми:
  • личните данни във фармацевтичната индустрия;
  • основни понятия в защитата на личните данни;
  • задължения на администраторите на лични данни;
  • какво променя новият Регламент на ЕС за личните данни относно фармацевтичната индустрия?

19:45 - 20:00 ч.
Въпроси и отговори
20:00 - 20:45 ч.
Как се променят хората и бизнесите в технологичната ера? Полезни идеи и съвети как всеки фармацевт може да се възползва от новите дигитални възможности

Лектор: Мартин Попов, управител на дигитална агенция Interactive Share
Основни теми:
  • как се променят хората и навиците им в ерата на технологиите;
  • как се променят бизнес процесите и начините за маркетинг комуникация;
  • как може да се развива онлайн магазин/онлайн аптека;
  • как може да се развива и продава успешно собствена марка/продукт онлайн.

20:45 - 21:00 ч.
Въпроси и отговори

Лекторите

Регина Колева е старши адвокат в Адвокатско съдружие „Ърнст и Янг“. Има богат опит във всички етапи от прилагането на политики за защита на личните данни при бизнес организации от различни икономически сектори. Консултира водещи компании във фармацевтичния сектор по въпроси на фармацевтичното право, личните данни, защитата на потребителите и конкуренцията. Участва като лектор в редица конференции и публикува множество статии по теми за личните данни. Завършва магистратура по право на околната среда в University College London и към момента е докторант по административно право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Ernst & Young Law Partnership работи по различни проекти за водещите компании от фарма индустрията. Те са световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки.

Мартин Попов е управител на дигитална агенция Interactive Share. Има над 10 години опит в дигиталния маркетинг и рекламата. Той е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България. Участва и организира десетки конференции и семинари, журира в редица конкурси и често гостува в телевизионни бизнес предавания. Член е на Управителния съвет на IAB България, където активно подпомага развитието на дигиталния бранш у нас. Компанията му повече от 8 години е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът на Interactive Share е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори. Агенцията организира ежегодна академия за дигитален маркетинг съвместно с Нов Български Университет, чрез която допринасят за развитието на младите българи. През последните 5 години агенцията е обучила над 100 стажанти, които след това успешно се реализират в сферата на дигиталния маркетинг.